Recept 35*** (3 stemmen)

broodschoteltje met ham, kaas en champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

brood

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een lage (rechtheokige) ovenschaal in met boter. Snijd de kortsen van het brood en bekleed de bodem met de hleft van het brood (snijd zo nodig passend). Snijd de champignons in vieren en roerbak ze ca. 5 min. Op hoog vuur lichtbruin. Bestrooi ze met zout en peper en verdeel ze over het brood. Bestrooi de champignons met de hleft van de kruiden. Stooi hierover de ham en de helft van de kaas. Dek het geheel af met de rest van het brood. Klop het ei los en schep de rest van de kaas en de kruiden hierdoor. Breng het megsel op smaak met zout en peper en schenk het over de broodschotel. Bak de schaal in het midden van de oven in ca. 30 min. Goudbruin. Eet smakelijk!
  2. aanvulling: Je klopt het ei los mét de slagroom en vervolgens roer je de rest van de kaas en de kruiden erdoor

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Virreke op 14 januari 2013 om 00u39

Heel lekker en simpel gerechtje. Ideaal als lunch. Zal ik zeker nog klaar maken!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie