Recept 05 (0 stemmen)

Broodpudding

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200°.
  2. We lossen de vanillesuiker op in de halve liter lauwe melk en voegen dit bij het brood in een grote kom.
  3. We laten een tiental minuten weken en pletten alles met een vork.
  4. Vervolgens kloppen we de eieren met de kristalsuiker op en voegen deze samen met de rozijnen bij het brood.
  5. We voegen tot slot nog wat kaneelpoeder toe en mengen alles goed onder elkaar.
  6. We smeren een ronde ovenschaal in met vloeibare solo en gieten hier ons mengsel in.
  7. We bakken het puddingbrood gedurende ongeveer 3 kwartier in de voorverwarmde oven.
  8. Serveren met bessengelei, geen confituur.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door zonny op 10 februari 2010 om 08u44

zeer goed heb er enorm van genoten en m"n vriendinnen ook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?