Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200┬░.
  2. We lossen de vanillesuiker op in de halve liter lauwe melk en voegen dit bij het brood in een grote kom.
  3. We laten een tiental minuten weken en pletten alles met een vork.
  4. Vervolgens kloppen we de eieren met de kristalsuiker op en voegen deze samen met de rozijnen bij het brood.
  5. We voegen tot slot nog wat kaneelpoeder toe en mengen alles goed onder elkaar.
  6. We smeren een ronde ovenschaal in met vloeibare solo en gieten hier ons mengsel in.
  7. We bakken het puddingbrood gedurende ongeveer 3 kwartier in de voorverwarmde oven.
  8. Serveren met bessengelei, geen confituur.

Advertentie

Nog meer inspiratie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door zonny op 10 februari 2010 om 09u44

zeer goed heb er enorm van genoten en m"n vriendinnen ook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?