Recept 45**** (1 stem)

broodpudding

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Naar eigen smaak kun je ook weinig kaneel,rozijnen,... of iets anders aan toevoegen.
  2. Wees creatief!
  3. Snij optioneel de korsten vh brood,en snij het brood in blokjes,warm intussen de melk met de suiker lauw op(zodanig dat de suiker gesmolten is). Doe de blokjes brood in een kom en giet er de lauw geworden melk over. Laat het brood een beetje weken. Plet het daarna met een vork tot het een dikke brij vormt. Snij dan de peperkoek in kleine blokjes en verkruimel de speculoos en doe dit bij de brij. Kluts je eieren en voeg het ook toe. Giet alles in een beboterde bakvorm. Laat ong. 1u30 in een voorverwarmde oven van 200°C bakken -> zelf beetje bekijken en de gaten houden,hangt van oven tot oven af. Keer om op een rooster en laat afkoelen eer je het snijd.
  4. Eet smakelijk.
  5. Bij seizoen staat er winter maar je kunt hetin eerder welk sezioen klaarmaken wanneer je er zin in hebt.
  6. En het aantal persoon kun je ook zelf wat bekijken en varieren,naargelang hoe je de sneetje snijdt enzo.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie