Broodpudding met rozijntjes

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de melk op met de suiker.
  2. Wanneer alle suiker is opgelost, haal je de pot van het vuur en voeg je het brood er aan toe. Zorg er voor dat alle brood goed doordrenkt is.
  3. Voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe.
  4. Voeg tenslotte de rozijnen toe en meng nog een laatste keer goed.
  5. Laat gedurende 45 minuten bakken in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Nemofiske op 13 september 2015 om 13u57

Ik doe er gist in, het resultaat is verbluffend. Minder zwaar en luchtiger.

Gepost door Mommy N op 30 september 2015 om 14u36

Leuke tip ! Tof ook om te zien hoe iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, voor een broodpudding hou ik net wel van zwaar. Misschien handig voor andere kookliefhebbers om te vermelden of je verse of droge gist gebruikt en hoeveel dan precies ? :)

Gepost door 16pat0861 op 01 maart 2016 om 15u45

hou veel gist doe je erbij aub

Hoeveel sterren geef jij dit recept?