Recept 05 (0 stemmen)

Broodje vitello tonnato

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ITALIAANS

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak voor de tonijnspread de goed uitgelekte tonijn fijn met een vork. Meng er de mayonaise, ketchup, crème fraiche, kappertjes, augurk en de gehakte peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Fruit de uien een paar minuten op laag vuur in de olie. Beleg de opengesneden broodjes met wat rucola, leg daarop de fricandeau, daarop de tonijnmayonaise, en daarop de uienringen en de tomaat.
  2. .
  3. Dit heerlijke broodje, dat je als lunchgerecht kunt maken, maar dat met een aanvulling van bijvoorbeeld een salade ook perfect geschikt is als avondmaaltijd of serveer het eventueel met een soepje vooraf. Dit Italiaans broodje betekent : Een broodje met fricandeau en tonijnspread.
  4. Verleden week vrijdag gemaakt met een tomatensoepje vooraf.
  5. Heerlijk.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 09 augustus 2012 om 15u22

Hallo Ann fricandeau is een speciaal soort van beleg, dat je kunt kopen bij de slager. Dit broodje heb ik onlangs gemaakt als hoofdgerecht met een klein soepje vooaf en een fris toetje na.Makkelijk voor bijvoorbeeld een zaterdag. Groetjes Love to Cook Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?