Bak de kipreepjes mooi bruin en voeg dan de prei,ui en knoflook en de paprika toe en roerbak even tot alles wat zacht is.
Zet de wok laag en voeg zout en chilisaus toe. Mag best een flinke scheut zijn,als je van pittig houdt. Of voeg een beetje toe en laat ieder aan tafel zelf de benodigde hoeveelheid naar keuze toevoegen.
Voeg dan de gewassen taugé erbij en bak even mee en als laatste de plakjes banaan. Warm alles even goed door.
Snij de broodjes open en leg het kipgroentemengsel erop en erbij.
Gepost door Love to Cook op 01 december 2012 om 18u30
Echt een heerlijk broodje dat aan alle eisen van een tgoede en gezonde hoofdmaaltijd voldoet.
Voldoende groenten en snel klaar dus geschikt voor een "Luie Zaterdag ".
Gepost door Monique_14 op 02 december 2012 om 22u17
Hallo love, haal je de kruiden voor de Atjar in de Indische winkel,?
Gepost door Love to Cook op 02 december 2012 om 22u50
Hoi Monique,
De lekkerste atjar maak jezelf.
In mijn familie een succes.
Zie het recept "Atjar zoals bij de Chinees " in mijn receptenschrift..
Daar wordt alleen maar verse witte kool, wortel en kurkurma in verwerkt.
Deze atjar is lang houdbaar en bij veel Oosterse gerechten inzetbaar.
Echt heel lekker.
Groetjes Love
Gepost door Love to Cook op 02 december 2012 om 23u56
Hoi Monique,
Nog ff dit.
Atjar is er lekker bij , maar niet noodzakelijknatuurlijk , omdat het broodje genoeg groenten bevat.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Love to Cook op 01 december 2012 om 18u30
Echt een heerlijk broodje dat aan alle eisen van een tgoede en gezonde hoofdmaaltijd voldoet. Voldoende groenten en snel klaar dus geschikt voor een "Luie Zaterdag ".
Gepost door Monique_14 op 02 december 2012 om 22u17
Hallo love, haal je de kruiden voor de Atjar in de Indische winkel,?
Gepost door Love to Cook op 02 december 2012 om 22u50
Hoi Monique, De lekkerste atjar maak jezelf. In mijn familie een succes. Zie het recept "Atjar zoals bij de Chinees " in mijn receptenschrift.. Daar wordt alleen maar verse witte kool, wortel en kurkurma in verwerkt. Deze atjar is lang houdbaar en bij veel Oosterse gerechten inzetbaar. Echt heel lekker. Groetjes Love
Gepost door Love to Cook op 02 december 2012 om 23u56
Hoi Monique, Nog ff dit. Atjar is er lekker bij , maar niet noodzakelijknatuurlijk , omdat het broodje genoeg groenten bevat.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?