Broodje met tonijnsalade

Kappertjes worden hoofdzakelijk in blik verkocht. Ze worden gewonnen uit de knoppen van de kapperstruik, die groeit in de streken rond de Middellandse Zee. Kappertjes zijn een onmisbaar ingrediënt bij vele visbereidingen zoals in deze lekkere tonijnsalade.

Ingrediënten voor 4 personen

  • Ingrediënten:
  • 1/2 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 1 blikje tonijn naturel (185 g)
  • 1 bosuitje, in ringetjes
  • 1 el eetlepkappertjes
  • ciabatta of een andere broodsoort
  • 75 g veldsla
  • 2 tomaten in plakjes

Bereidingswijze

  1. Bereiding: Giet de tonijn af en verdeel de vis met een vork in stukjes.
  2. Meng de tonijn in een kom met de Boursin Cuisine, de uiringetjes
  3. en de kappertjes.
  4. Snij de ciabatta in vier stukken en snij ze open.
  5. Bestrijk de onderkanten royaal met de tonijnsalade en
  6. verdeel de veldsla en plakjes tomaat erover.
  7. Leg de bovenkanten van de ciabatta erop.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?