use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broodje met tonijnsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broodje met tonijnsalade

Broodje met tonijnsalade

Kappertjes worden hoofdzakelijk in blik verkocht.

Ze worden gewonnen uit de knoppen van de kapperstruik, die groeit in de streken rond de Middellandse Zee.

Kappertjes zijn een onmisbaar ingrediënt bij vele visbereidingen zoals in deze lekkere tonijnsalade.

Kappertjes worden hoofdzakelijk in blik verkocht.

Ze worden gewonnen uit de knoppen van de kapperstruik, die groeit in de streken rond de Middellandse Zee.

Kappertjes zijn een onmisbaar ingrediënt bij vele visbereidingen zoals in deze lekkere tonijnsalade.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1/2 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 1 blikje tonijn naturel (185 g)
  • 1 bosuitje, in ringetjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • ciabatta of een andere broodsoort
  • 75 g veldsla
  • 2 tomaten in plakjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Giet de tonijn af en verdeel de vis met een vork in stukjes.
  2. Meng de tonijn in een kom met de Boursin Cuisine, de uiringetjes
  3. en de kappertjes.
  4. Snij de ciabatta in vier stukken en snij ze open.
  5. Bestrijk de onderkanten royaal met de tonijnsalade en
  6. verdeel de veldsla en plakjes tomaat erover.
  7. Leg de bovenkanten van de ciabatta erop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.