Broodje met avocado en grijze garnalen
Prak avocado met verse kruiden en citroensap door elkaar. Bestrijk roggebrood met deze lekkere avocadopuree en verdeel er grijze garnalen over. Zo maak je in een handomdraai een heerlijk broodje.
10 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 eetklare avocado
- 10 g Becel Gold
- 0.5 uitgeperste citroen
- 2 soeplepels fijngesnipperde bieslook
- 1 el soeplepfijngesnipperde dille
- 2 soeplepels fijngesnipperde peterselie
- peper
- 2 sneetjes roggebrood
- 70 g gepelde grijze garnalen
Bereidingswijze
- Neem een recipiënt en plet met de avocado, de Becel Gold en het citroensap met een vork. Voeg de kruiden toe en kruid overvloedig met peper.
- Verdeel het mengsel van de avocado over de sneetjes brood en beleg met de garnalen.
Tip
Maak dit broodje met avocado en grijze garnalen zo kort mogelijk voor het serveren dan blijft de avocado mooi van kleur. Avocado bevat de goede vetten omega 3 en 6. Samen met de omega 3 en 6 vetten in Becel Gold helpen deze om uw cholesterol onder controle te houden. Is uw cholesterol verhoogd, gebruik dan beter een product uit het Becel ProActiv assortiment.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Diana Sterckx op 04 augustus 2019 om 22u34
Super makkelijk
Hoeveel sterren geef jij dit recept?