Recept 05 (0 stemmen)

Broodje gevuld met spinazie,champignons en ei voor een gezonde lunch.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Broodjes ...

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd een hoedje van de broodjes en hol wat broodkruim uit.
  2. Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit. Warm de spinazie 5 minuten op een zacht vuurtje. Roer er 2 eetlepels kruidenroomkaas door.
  3. Verhit boter in een pannetje en bak de champignons op een zacht vuurtje tot ze hun water afgeven. Laat goed uitlekken in een vergiet.
  4. Breng ruim water met wat azijn aan de kook en pocheer één voor één de eieren. Of bak de eieren.
  5. Vul de broodjes met de spinazie + gebakken champignons en leg in elk broodje een gepocheerd ei.
  6. Leg wat gemengde salade of wat rucola op een bordje en presenteer daarop het broodje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?