Bereidingswijze

  1. Bak in een droge koekenpan de gerookte spekblokjes in enkele minuten uit en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  2. Rooster de 4 sneetjes in een koekenpan, tosti ijzer of broodrooster en hou ze warm.
  3. Leg wat gemengde salade op een bord met daarop een sneetje brood en besmeer het sneetje dun met geitenkaas en leg daar weer een dotje sla bovenop. verdeel er de spekblokjes, de honing en de zongedroogde tomaatjes over en brokkel er de geitenkaas op.
  4. Besmeer ook het tweede sneetje dun met de overgebleven geitenkaas en leg het schuin over het geheel.
  5. Werk eventueel af met wat druppel balsamicocreme.

Tip

.Een heerlijke snelle maaltijd als je geen zin hebt om lang aan je fornuis te staan. Ook als lunch of als hoofdmaaltijd met een kop soep vooraf.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 04 september 2016 om 19u26

Echt een heerlijk broodje met een perfecte combinatie door het spek, de honing en de kaas. Volgende keer snij ik de kaas echter in kleinere hapjes... oogt en smaakt beter.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?