Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij met een scherp mes het kapje van de broodjes en pluk het broodkruim er met je schone vingers uit. Dit is niet meer nodig en kun je de vogeltjes een plezier mee doen. Verwarm de oven voor op 200 gr en zet de broodbakjes er ca 3-5 minuutjes in. Zo worden ze lekker knapperig.
  2. Bak het gehakt rul in een anti aanbak pan zonder vet. ( Ik laat dan het te veel aan vet weglopen in door een zeef. Zet het gehakt even apart en bak in het aanhangende vet de champignon plakjes mooi bruin en gaar. Voeg dan de ui, knoflook, en Spaanse peper toe en bak alles even mee. Voeg het gehakt weer toe aan de pan en voeg als laatste de chilisaus, gembersaus en de ketjap toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  3. Neem de broodjes uit de oven en vul ze met het gehaktprutje. Werk af met een el geraspte kaas. Zet terug in de oven om de kaas te laten smelten.
  4. Dien de broodjes op met wat salade en eventueel wat tafelzuur. De groente atjar smaakt hier voortreffelijk bij.
  5. Eet smakelijk. Met een soepje vooraf en een toetje na een complete maaltijd. Broodje is ook prima als uitgebreide lunch.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?