Recept 35*** (17 stemmen)

Broodje chili con carne

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Broodjes ...

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat Solo smelten in een pan. Snipper de ui en het teentje look, en fruit ze samen in de Solo.
  2. Bak ook het gehakt in de pan met Solo. Plet het vlees in stukken en roer goed om met een vork zodat je losgebakken gehakt krijgt.
  3. Voeg nu naar eigen smaak de spaghettikruiden toe. Kruid ook met het mespuntje paprikapoeder.
  4. Giet de geconcasseerde tomaten en de tomatenpuree erbij. Laat dit mengsel een half uur doorkoken op een zacht vuurtje. Voeg de rode bonen en de maïs (zonder vocht) toe.
  5. Laat de chili con carne liefst een dag rusten in de koelkast.
  6. Maak, met een mes, een gat van zo’n 3 cm in het midden van de pistolets (en hou het uitgesneden stukje bij om de pistolets nadien weer te sluiten). Haal het kruim uit de pistolets en vul ze met de koude chili con carne. Sluit de pistolets, waardoor ze er weer als normaal uitzien maar dan wel met een superlekkere verrassing binnenin
Tip

Je kan ook enkele druppels tabasco toevoegen aan de chili con carne.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (16)

Gepost door Jiri op 27 april 2016 om 10u32

Lekker!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie