Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. MENG ALLE INGREDIENTEN VOOR DE ZUURDESEM EN LAAT 4 DAGEN AFGESLOTEN STAAN OP KAMERTEMPERATUUR TOT ER BELLEN OP STAAN . GIET DOOR ZEEF EN DUW DE ROZIJNEN GOED UIT. VERMENG GEZEEFDE VLOEISTOF MET 500 GR BLOEM EN KNEED . DIT IS DE ZUURDESEM VOOR JE BROOD. MAAK MOOI GLAD DEEG EN LAAT 1 UUR RUSTEN. DRUK PLAT EN MAAK DRIEHOEKJES UIT HET DEEG. LEG OP BAKPLAAT EN LAAT 1 UUR RIJZEN . BESTROOI MET ROGGEBLOEM EN BAK 15 MINUTEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 230 GRADEN.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?