Brood op een stokje

Meer verse producten, minder verzadigde vetten en minder zout? Het wordt nu gemakkelijk én lekker met onze gezonde recepten.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het brood in dikke sneden van ongeveer 2 cm en snijd deze vervolgens in blokjes van 2x2 cm. Besmeer de blokjes brood met Becel Light.
  2. Snij de ham en de kaas in lange repen van 2 cm. Omwikkel de broodblokjes met repen ham of kaas.
  3. Schaaf de courgette met de kaasschaaf in dunne plakken. Besmeer ze met de kruidenkaas rol ze op.
  4. Steek afwisselend op een brochette een blokje brood met ham, een courgetterolletje, een kerstomaatje en een blokje brood met kaas.
  5. Serveer de broodbrochette met een salade van rucola en Becel Dressing.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?