Brood met groenten

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de bloemkool- en broccoliroosjes op een zacht vuurtje aan in Becel bakken en braden. Voeg na 5 minuten 10 cl water toe. Laat 10 minuten verder stoven en laat afkoelen.
  2. Doe de bloemkool- en broccoliroosjes, de mosterd, de azijn, de ui, de sojamelk, de amandelen, de Becel Gold en peper en zout naar smaak in een kom. Meng alles.
  3. Besmeer het brood met de bereiding en werk af met de fijngehakte kruiden.

Tip

Bereid brood met groenten vlak voor het serveren dan smaakt de sandwich het allerlekkerst. Hebt u een verhoogde cholesterol, en wilt u uw cholesterol verlagen met de natuurlijke kracht van plantensterolen? Vervang dan Becel Gold door Becel ProActiv Original.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?