Recept 05 (0 stemmen)

BROOD KERSTSTOL

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Brood bakken

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. WEEK DE KRENTEN EN ROZIJNEN IN KOM HEET WATER , GIET ZE AF EN LEG ZE OP KEUKENPAPIER . HAK HET GECONFIJT FRUIT. KNEED DE BROODMIX MET 2,5 DL WATER EN RUM . VOEG BOTER TOE EN BLIJF KNEDEN TOT SOEPEL DEEG . VOEG KRENTEN , ROZIJNEN , EN GECONFIJT FRUIT TOE EN KNEED TOT EEN BAL . 20 MINUTEN LATEN RIJZEN EN MAAK DAN EEN ROL VAN HET DEEG EN DUW PLAT TOT 3 CM . MAAK MARCEPEIN TOT ROL EVEN LANG OF HET DEEG.
  2. LEG MARCEPEIN IN MIDDEN DEEG EN SLA DEEG ER OVER HEEN .
  3. LEG DE STOL ONDER EEN FOLIE OP INGEVETTE BAKPLAAT EN LAAT 40 MINUTEN RIJZEN . VERWARM DE OVEN OP 225 GRADEN EN BAK 30 MINUTEN GOUDBRUIN .
  4. LAAT DE STOL AFKOELEN EN BEPOEDER MET BLOEMSUIKER .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie