BROOD BOERENBROODJES

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 GR VOLKORENBLOEM
  • 500 GR WITTE BLOEM
  • 40 GR POLISH ZIE BIJRECEPT
  • 1,5 GR ZOUT
  • 1,5 GR SMOUT
  • 400 GR WATER

Bereidingswijze

  1. MENG ALLES IN BROODMACHINE TOT EEN GLAD MENGSEL . BOL OP EN LAAT 20 MINUTEN RUSTEN . VERDEEL HET DEEG IN BOLLETJES VAN 150 GR DAT IS PERFECT VOOR 2 PERSONEN . LAAT DEEG NU 45 MINUTEN RUSTEN ONDER EEN DOEK TOT HET VERDUBBELD IS . STROOI BLOEM OVER DE BROODJES , LEG ZE OP DE BAKPLAAT EN LAAT 20 MINUTEN BAKKEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 220 GRADEN.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?