BROOD BOERENBROODJES

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 GR VOLKORENBLOEM
  • 500 GR WITTE BLOEM
  • 40 GR POLISH ZIE BIJRECEPT
  • 1,5 GR ZOUT
  • 1,5 GR SMOUT
  • 400 GR WATER

Bereidingswijze

  1. MENG ALLES IN BROODMACHINE TOT EEN GLAD MENGSEL . BOL OP EN LAAT 20 MINUTEN RUSTEN . VERDEEL HET DEEG IN BOLLETJES VAN 150 GR DAT IS PERFECT VOOR 2 PERSONEN . LAAT DEEG NU 45 MINUTEN RUSTEN ONDER EEN DOEK TOT HET VERDUBBELD IS . STROOI BLOEM OVER DE BROODJES , LEG ZE OP DE BAKPLAAT EN LAAT 20 MINUTEN BAKKEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 220 GRADEN.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?