Broccolisoep met kruidenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 liter water
  • 3 blokjes Knorr finesse kippenbouillon
  • 2 blokjes Knorr finesse fijne tuinkruiden bouillon
  • 1 roos broccoli
  • soepselder
  • 300 gram preiwit
  • 1 dikke ui
  • 1 grote aardappel
  • boter
  • 1 potje Boursin look & fijne kruiden

Bereidingswijze

  1. Snij de ui fijn en stoof deze aan in een beetje boter. Schil de aardappel en snij deze in blokjes en voeg bij de ui. Voeg eveneens een beetje soepselder en de prei toe. Doe er ook de broccoliroosje bij. Doe er 2 liter water en de kippenbouillonblokjes en de fijne tuinkruiden bouillonblokjes bij. Breng dit aan de kook en laat goed doorkoken tot de broccoliroosjes en de aardappelblokjes gaar zijn. Mix alles fijn met de mixer. Voeg er de Boursin look en fijne kruiden aan toe en laat terug tot het kookpunt komen totdat de kaas gesmolten is.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Caterina op 11 mei 2017 om 13u04

Heb inplaats van aardappel gourgetten gebruikt , heel lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?