broccoli met kerriesaus

Eens verrassen met groenten? Serveer je broccoli met kerriessaus die je zelf hebt gemaakt. Een lekker kruidig bijgerecht dat smaakt naar meer!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. breng een pan water aan de kook. was de broccoli en snij de roosjes eraf. leg de broccoli in het water en kook hem beetgaar. laat de boter voor de saus smelten in de pan en voeg de bloem toe,roer goed om. schenk langzaam de bouillon erbij terwijl je goed blijft roeren.(om klonters te voorkomen) voeg de kerriepoeder toe en breng de saus aan de kook. laat een paar minuten koken tot je tevreden bent met de dikte van de saus. serveer de broccoli met de saus erover verdeeld.

Tip

Laat de broccoli meteen na het koken even schrikken onder koud water. Zo blijft hij knapperig en frisgroen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?