Bretoense appeltaart

10 (10)
30 min

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren samen met de suiker,het binnenste van de vanillestok,de boter en het maiszetmeel tot een gladde massa.Leg de bladerdeeg in de taartvorm en door prikt het.
  2. Snij de appels met schil in blokjes van 1 cm.Schik ze op de taart en overgiet met het eiermengsel.Bestrijk de randen met het los geklopt eigeel
  3. Bak de taart in een voor verwarmde oven op180* ongeveer 30 min. Serveer warm met vanilleijs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Moetje13 op 18 september 2015 om 13u06

Heb ik al enkele keren gebakken, heel lekker! Ook lekker met beetje kaneel of een geutje calvados!

Gepost door sin op 07 oktober 2015 om 14u24

Bedankt voor de tip, volgende keer doe ik het zo !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?