Altijd weten wat je gaat eten?
Brabantse witlooftaart
Bereidingswijze
- - pel de uien en hak fij
- - maak witloof en bleekselder schoon, snij in kleine stukjes
- - stoof de groenten beetgaar in wat boter
- - klop de eieren los en kruid met peper, zout en nootmuskaat, voeg de melk en de helft van de gemalen kaas toe
- - boter de taartvorm in en bebloem, bekleed met het kruimeldeeg en prik het in met een vork
- - verdeel de gestoofde groenten en de hamreepjes erover en overgiet met het eimengsel
- - bestrooi met de rest van de kaas
- - bak de taart gedurende 30 min op 200°C in een voorverwarmde oven
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?