Braadworst met wasabi- erwtenpuree

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij in blokjes.
  2. Kook ze gaar in gezouten water, voeg 5 minuten voor gaartijd de ontdooide erwtjes toe.
  3. Verhit wat solo in een pan en bak de worsten op een matig vuur aan alle kanten mooi bruin en gaar.
  4. Maak de lente-uitjes schoon. Hou het groen apart voor afwerking, snij het wit in ringetjes.
  5. Giet de aardappelen af en stoom droog.
  6. Warm de room lichtjes op. Voeg de hoeveboter aan de aardappelen toe en giet er een scheutje room bij, kruid met pezo.
  7. Pureer met een stamper. Vermeng de wasabi met de rest van de room en het wit van de lente-uitjes. Roer dit mengsel door de puree.
  8. Leg de worstjes op een warm bord, enkele quenelles aardappelpuree, versier met het groen van de lente-ui.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?