Bourgondische gehaktschotel gewoon lekker voor door de week.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de champignons 4 min. mee.
  2. Schep de tomatenpuree door het gehakt en bak nog 1 min. Schenk de bouillon of wijn in de pan en voeg de zilveruitjes met de rozemarijn en zout en peper naar smaak toe. Bak nog 2 min. en schep het gehaktmengsel in de ovenschaal. Dek de schaal af met de aardappelschijfjes. Verdeel er de kruidenboter in kleine vlokjes over. Bak de gehaktschotel in de voorverwarmde oven in 25-30 min. goudbruin en gaar. Lekker met een frisse bladsalade.
  3. Bron Vrouw online Eigen foto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 16 september 2014 om 19u34

Het gehakt onder de aardappeltjes was echt verrukkelijk. De kleinkinderen aan tafel hebben er ook met smaak van gegeten. Vandaar , dat ik bouillon en geen wijn heb gebruikt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?