Recept 35*** (10 stemmen)

Bouillabaisse met saffraan en stokbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de poon, de tomaten, de knoflook en de ui in grove stukken en leg ze in een grote pan met dikke bodem.
  2. Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op een hoog vuur 5 minuten garen .
  3. Voeg dan de andere in grote stukken gesneden vis toe en laat nog 10 minuten verder garen.
  4. Leg het licht gegrilde stokbrood in vier soepkommen.
  5. Zeef de soep en schenk ze over de sneetjes brood.
  6. Voeg wat stukjes vis bij en bestrooi met verse peterselie en gruyère en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door jofri op 10 november 2010 om 16u44

en als er dan nog een zelfgemaakte rouille bijkomt, dan is het gerechtcompleet

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?