Boterham met radijs en kwark
Maak deze boterham belegd met kwark gemengd met radijs en bieslook. In 15 minuten zet je een heerlijke frisse zomerse boterham op tafel.
15 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 20 g Becel Gold
- 1 koffielepel mierikswortel
- 2 sneetjes meergranenbrood
- 15 radijzen
- 4 soeplepels bieslook en een paar takjes voor de afwerking
- 250 g light kwark
- versgemalen peper
- versgemalen zout
- 2 bladeren Romeinse sla
Bereidingswijze
- Meng de Becel Gold met de mierikswortel en besmeer het brood met de bereiding.
- Snijd 10 van de radijzen in kleine blokjes, snipper de bieslook fijn en meng met de kwark. Kruid lichtjes met peper en zout. Verdeel over de boterhammen.
- Werk af met de in plakjes gesneden overblijvende radijzen, de fijngesneden sla en de takjes bieslook.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?