Boterboontjes à la monique

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de uiteinden van de boontjes en breek ze in kleine stukjes. Snij de champignons in brunoise, snipper het sjalotje en het lente uitje ook het groen,.
  2. Kook de boontjes, bak de spekreepjes aan in een heel klein beetje boter,samen met het sjalotje en het uitje, voeg de champignons toe, laat een vijtal minuten stoven tot de champignons hun vocht afgeven, doe de boontjes erbij, meng alles goed, kruid met peper en zout.
  3. Lekker met puree en vlees naar keuze.

Advertentie

Nog meer inspiratie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Monique_14 op 28 september 2014 om 22u29

Het is leuk te lezen dat het recept je beviel, zo zie je maar dat je met boontjes ook kunt varieëren met een beetje fantasie. Bedankt voor je reactie!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?