Bosvruchtenpuree met vanille-ijs

Romig vanille-ijs vormt samen met een warme, zoete lekkernij een fascinerende afsluiter van een lekker diner.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 gram gemengde bosvruchten (diepvries)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • poedersuiker
  • 8 bolletjes Fermette Vanille ijs

Bereidingswijze

  1. Verwarm de helft van de vruchten en laat ze wat pruttelen. Mix ze dan tot moes en breng op smaak met vanillesuiker. Doe er de andere helft van de vruchten bij.
  2. Versier vier borden door er poedersuiker op te strooien met een zeefje. Leg eventueel een sjabloontje op het bord om mooie figuurtjes te maken met de suiker (bv. een papieren taartenonderlegger met kantwerk, of zelf uitgeknipte vormpjes).
  3. Schep op elk versierde bord twee bolletjes Fermette Vanille ijs en wat warme vruchtenmoes.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?