Recept 55***** (1 stem)

Bosvruchtencompote met mascarpone

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse desserts

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de suiker met het citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes karamelliseren. Blus de karamel voorzichtig met de likeur, roer het mengsel af en toe om en laat het tot de helft inkoken . Doe nu de vruchten erbij en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes stoven. Zet de compote vervolgens opzij om af te koelen.
  2. Verdeel de bosvruchtencompote over de kommetjes en schep er een royale lepel mascarpone bij.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?