Bosvruchten met crumble en mascarponesaus

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de mascarpone op met de suiker (65 g), een beetje room, de amaretto en de eidooier.
  2. Laat trekken in de koelkast.
  3. Meng het fruit met de griessuiker (125 g) en de balsamicoazijn.
  4. Laat trekken op kamertemperatuur.
  5. Maak de crumble met telkens 250 gram : boter, bloem, griessuiker en amandelpoeder.
  6. Verdeel het fruit over een vuurvaste schaal.
  7. Giet de crumble over het fruit en laat 15 minuten bakken in een oven van 160°.
  8. Opdienen met de mascarponecrème en eventueel nog een bolletje vanilleijs.
  9. (Voor een magere crème kan je ook ricotta gebruiken).

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?