Recept 45**** (3 stemmen)

Bosvruchten met crumble en mascarponesaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de mascarpone op met de suiker (65 g), een beetje room, de amaretto en de eidooier.
  2. Laat trekken in de koelkast.
  3. Meng het fruit met de griessuiker (125 g) en de balsamicoazijn.
  4. Laat trekken op kamertemperatuur.
  5. Maak de crumble met telkens 250 gram : boter, bloem, griessuiker en amandelpoeder.
  6. Verdeel het fruit over een vuurvaste schaal.
  7. Giet de crumble over het fruit en laat 15 minuten bakken in een oven van 160°.
  8. Opdienen met de mascarponecrème en eventueel nog een bolletje vanilleijs.
  9. (Voor een magere crème kan je ook ricotta gebruiken).

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie