Bospaddestoelenvelouté met scampi's

1 (1)
30 min

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui zeer fijn. Smelt de boter en voeg de ui toe en laat deze glazig worden. Voeg de bospaddenstoelen toe en bak ze even mee, bewaar een aantal bospaddenstoelen voor de garnering. Roer bospaddenstoelen en ui om en strooi er de bloem over. Voeg de wildbouillon toe. Laat het geheel 15 min. zacht koken. Mix de soep vervolgens met de staafmixer zeer fijn.
  2. Dien de Velouté zo snel mogelijk op. Dit om het teruglopen van de heerlijke smaak te voorkomen.
  3. Voor het uitserveren:
  4. Doe twee scampi's per soepkom en giet de velouté er overheen. Roer de room door de soep. Garneer met wat peterselie en plakjes paddenstoel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 19u50

Succes Abeja! Hou je ons op de hoogte?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?