Bospaddenstoelensoep met mierikswortel en korstjes

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 50 g lookkorstjes
  • 1 el maïskiemolie
  • 1 brik soep Knorr Sensations Moments Gourmets Crème van Bospaddenstoelen
  • 60 g verse mierikswortel (1 stuk)
  • paprikapoeder
  • 4 el room
  • bieslook

Bereidingswijze

  1. Warm de Bospaddenstoelensoep op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil en rasp de helft van de mierikswortel fijn. Rasp de andere helft grof.
  3. Roer de fijngeraspte mierikswortel door de soep. Breng op smaak met paprikapoeder.
  4. Serveer in diepe borden. Voeg aan elk bord 1 koffielepel room toe om te verfijnen en maak een spiraal met de tip van de lepel. Strooi wat korstjes en grof geraspte mierikswortel op de soep. Werk af met enkele pijpjes bieslook.

Tip

In plaats van verse mierikswortel, kunt u ook een eetlepel mierikswortel uit bokaal gebruiken in de soep. Voor de afwerking kan ook in schijfjes gesneden radijs gebruikt worden.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?