Recept 05 (0 stemmen)

Bospaddenstoelensoep met mierikswortel en korstjes

Dit is een recept van

tijd
30 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm de Bospaddenstoelensoep op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil en rasp de helft van de mierikswortel fijn. Rasp de andere helft grof.
  3. Roer de fijngeraspte mierikswortel door de soep. Breng op smaak met paprikapoeder.
  4. Serveer in diepe borden. Voeg aan elk bord 1 koffielepel room toe om te verfijnen en maak een spiraal met de tip van de lepel. Strooi wat korstjes en grof geraspte mierikswortel op de soep. Werk af met enkele pijpjes bieslook.
Tip

In plaats van verse mierikswortel, kunt u ook een eetlepel mierikswortel uit bokaal gebruiken in de soep. Voor de afwerking kan ook in schijfjes gesneden radijs gebruikt worden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 50 g lookkorstjes
  • 1 el maïskiemolie
  • 1 brik soep Knorr Sensations Moments Gourmets Crème van Bospaddenstoelen
  • 60 g verse mierikswortel (1 stuk)
  • paprikapoeder
  • 4 el room
  • bieslook

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie