Boschampignonsoep met garnaaltjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en snij het preiwit in ringen.
  2. Laat de diepgevroren garnalen ontdooien en dep droogenkele uren vooraf :
  3. Verhit de boter in een kookpot en stoof preiringen en de diepgevroren boschampignons toe en laat even stoven.
  4. Voeg de visfond, het blokje groentebouillon en 4 dl water toe.
  5. Dek af en laat 20 minuten zachtjes koken.
  6. Mix toe een gladde soep en zet koel weg.Op het moment van serveren :
  7. Verwarm de soep op een zacht vuurtje.
  8. Klop de eierdooier, de gesnipperde peterselie en de room los in een soepterrine en giet er de hete soep op.
  9. Kruid naar smaak met peper en zout.
  10. 4.Verdeel de soep over de borden. Versier elk bord met wat garnalen en een plukje peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?