Ingrediënten voor 12 personen
- 300 g zelfrijzende bloem
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter
- 160 ml halfvolle melk
- 1 ei
- 250 g bosbessen
- muffinbakblik
- papieren muffinvormpjes
Bereidingswijze
- Smelt de boter op een laag vuurtje,
- Voeg, onder constant roeren, de melk toe en vervolgens ook het ei.
- Voeg daarna de suiker toe en meng goed.
- Zeef de zelfrijzende bloem en meng goed tot je een stevig beslag krijgt.
- Voeg daarna de bosbessen toe en meng deze goed onder het beslag. Wees niet bang om hierbij wat besjes te kneuzen.
- Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/4.
- Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?