Altijd weten wat je gaat eten?
Bosbessenmuffins
-
125 g bevroren of verse bosbessen
-
-
275 g bloem
-
250 ml halfvolle melk
-
100 g suiker
-
1 ei
-
2 tl vanillesuiker
-
1 el bakpoeder
-
Extra:
-
8 muffinvormpjes gevuld met papieren vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C (elektrische oven).
- Mix in een eerste kom het ei met de Solo, suiker en vanille-extract.
- Mix in een andere kom de bloem met de melk en het bakpoeder.
- Voeg het Solomengsel toe aan het bloemmengsel en mix.
- Roer tot slot de bosbessen erdoor heen en giet het beslag in de voorbereide muffinvormpjes.
- Bak de muffins voor ongeveer 25 minuten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 21 februari 2014 om 14u21
Je kan eventueel de bloem vervangen door glutenvrije bloem Bumble Bie.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?