Altijd weten wat je gaat eten?
Borsjt
Bereidingswijze
- Pel de uien, snipper ze in grote stukken en stoof ze samen met de knoflook in een ruime pan met de margarine tot alles glazig is.
- Schil de bieten en de aardappel en verdeel ze in forse stukken.
- Doe ze bij de gestoofde ui en voeg tegelijkertijd het water en de Knorr Bouillonketeltjes toe.
- Voeg daarna ook de laurierblaadjes, een snuifje dille, komijnzaad en het citroensap toe.
- Laat alles gedurende een uur in een gesloten pan stevig pruttelen.
- Haal, als de biet goed gegaard is, de laurierblaadjes weg en mix de soep glad.
- Kruid de soep indien nodig bij met peper en zout.
- Verdeel de soep over warme borden en werk af met een lepel zure room.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door goffiger op 29 februari 2016 om 14u46
Met een Spaanse peper erbij heb je nog meer smaak.
Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 12u13
Dankjewel voor de tip Goffiger!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?