Recept 55***** (4 stemmen)

Boontjessalade met artisjokken

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de boontjes beetgaar koken in licht gezouten water.
  2. Stoof de uien in de Solo en stoof er de prei bij.
  3. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de in stukjes gesneden boontjes bij.
  4. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze in stukjes.
  5. Voeg ze bij de rest van de salade en werk verder af met de bieslook en de munt .

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 22 augustus 2013 om 14u32

Zeker eens uitproberen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?