Boontjessalade met artisjokken

Fleur je lunch op met deze simpele groene boontjessalade met prei en artisjok. Doet het ook bijzonder goed als lekkere sidedish bij je favoriete barbecuegerechten.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de boontjes beetgaar koken in licht gezouten water.
  2. Stoof de uien in de Solo en stoof er de prei bij.
  3. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de in stukjes gesneden boontjes bij.
  4. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze in stukjes.
  5. Voeg ze bij de rest van de salade en werk verder af met de bieslook en de munt .

Tip

Je sperzieboontjes in deze boontjessalade frisgroen houden? Laat ze meteen na het koken schrikken onder ijskoud water.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 22 augustus 2013 om 14u32

Zeker eens uitproberen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?