Recept 05 (0 stemmen)

Bonte linguine

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de wortelen en de courgette.
  2. Snij er met een dunschiller overlangs brede stroken af.
  3. Was het bieslook, schud droog en snijd het fijn.
  4. Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan.
  5. Borstel de champignons schoon en snij in flinterdunne schijfjes.
  6. Rasp de Parmezaanse kaas heel fijn.
  7. Kook de linguine al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Laat de wortel- en courgetterepen op het einde 1 minuut meegaren.
  9. Giet de linguine en groentenrepen af en laat uitlekken.
  10. Meng de groentenpasta met het bieslook, de amandelschilfers en de champignons.
  11. Verdeel alles over 4 diepe warme pastaborden, kruid het geheel met peper en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie