Recept 05 (0 stemmen)

Bolognesesaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Sauzen

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en knoflook.
  2. Snij de wortel en bleekselderij klein.
  3. Snij de pancetta klein.
  4. Verhit de olie en fruit ui en knoflook een paar minuten.
  5. Bak de pancetta mee.
  6. Bak de wortel en bleekselderij mee op een matig vuur.
  7. Zet het vuur hoger en bak het gehakt bruin.
  8. Voeg tomatenpuree toe, bak ca.een minuut mee.
  9. Blus af met de rode wijn. Wacht tot het vocht is opgenomen.
  10. Voeg de passata en de bouillon toe, doe de kruiden erbij.
  11. Breng op smaak met zout en peper
  12. Serveren met pasta, parmezaan, fijngehakte peterselie en groente/salade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?