bolognaise saus alpro soya

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit wat Alpro® soya Bakken en Braden in een kookpot en fruit de ui en knoflook.
  2. Voeg de wortel en selder toe, en laat vijf minuten stoven met het deksel op de pot. Roer af en toe om.
  3. Voeg de gezeefde tomaten, het Alpro® soya Fijngehakt, de rozemarijn en de groentebouillon toe. Laat twintig minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Voeg de Alpro® soya Cuisine toe. Laat het geheel niet meer koken!
  4. Kook de pasta al dente in lichtgezouten water.
  5. Giet af en meng met een halve eetlepel Alpro® soya Bakken en Braden. Kruid met versgemalen zwarte peper.
  6. Schep de pasta in diepe borden en giet er de bolognaisesaus over. Werk af met basilicum en parmezaanschilfers.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?