Boeuf Stroganoff

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de ossenhaas op kamer temperatuur komen.
  2. Smelt de boter in een hapjespan en fruit de uien zachtjes hierin glazig.
  3. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukken en voeg deze toe, bak ze in ongeveer 6 minuten bruin.
  4. Schep de mosterd, de helft van de tomaten en de cayennepeper erdoor en schenk de bouillon erbij.
  5. Verwarm het geheel goed door en laat het op een zacht vuurtje een paar minuutjes op smaak komen.
  6. Snijd ondertussen de ossenhaas in kleine blokjes van 2-3 cm.
  7. Roer de crème fraîche en de rest van d etomaten door de paddenstoelen- mosterdsaus. Voeg de ossenhaas toe als de crème fraîche is opgewarmd.
  8. Roer het vlees goed door de saus zodat het vlees omhuld wordt door de romige saus.
  9. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  10. Bestrooi het gerecht met de peterselie.
  11. Serveer direct, de vlees blokjes moeten nog een beetje rosé van binnen zijn.
  12. Serveertip: Lekker met rijst en een groene salade.
  13. ..

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?