Altijd weten wat je gaat eten?
Boeuf bourguignon
Bereidingswijze
- - schep het rundvlees om met de bloem, zout en peper naar smaak
- - verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de spekblokjes zacht uit tot ze lichtbruin kleuren
- - schep ui en knoflook erbij, bak mee tot ze glazig zijn
- - schep het spek-uimengsel uit de pan
- - bak de blokjes rundvlees in het bakvet rondom bruin aan, doe het spek-uimengsel terug in de pan bij het rundvlees
- - schenk langs de rand van de pan de rode wijn erbij
- - doe de champignons, de wortel en de laurier bij het vlees in de pan en schep even om
- - breng heel zachtjes aan de kook en laat het vlees met de deksel op de pan 2 tot 2,5 uur zachtjes garen
- - breng nogmaals op smaak met peper en zout
- Lekker met aardappelpuree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?