Altijd weten wat je gaat eten?
Boerenomelet met prei, ham en kaas
Bereidingswijze
- Was de prei en snijd hem in dunne ringen.
- Verhit 1 el olie in een antikleefpan en bak hierin de hamblokjes aan.
- Haal de ham uit de pan.
- Bak de helft van de prei ongeveer 7 minuten in het bakvet.
- Roer de helft van de hamblokjes erdoorheen.
- Snijd de kaas in reepjes.
- Klop de eieren los met de melk, kruid met pezo.
- Voeg de helft van de kaas toe aan de prei en de ham en giet de helft van het eimengsel eroverheen.
- Laat het geheel op een laag vuur 6 à 8 minuten stollen.
- Keer de omelet met een spatel voorzichtig om en laat nog 2 minuten verder stollen.
- Maak nu met de overige ingrdiënten een tweede omelet.
- Snijd de augurken in schijfjes en verdeel deze over de omeletten.
- Serveer met bruin- of volkorenbrood.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?