Recept 35*** (3 stemmen)

Boerenkoolstoof met chorizo

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Haal de chorizo met een schuimspaan uit de pan en zet weg tot gebruik. Fruit in het achtergebleven bakvet de knoflook 1 min. Voeg de ui en het paprikapoeder toe en fruit 3 min. Schep regelmatig om. Doe de aardappel samen met de bouillon bij de ui. Breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat 10 min. zachtjes doorkoken. Voeg de boerenkool toe en laat nog 5 min. zachtjes koken zonder deksel op de pan. Doe de chorizo erbij, warm nog 2 min. mee en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie