Boerencake met vlinders

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 400gram mix boerencake
  • 1 2 eieren
  • 1 100 gram boter
  • 1 bakvorm 9,5 cm x 22 cm

Bereidingswijze

  1. Roer de boter mals, voeg eerst de eieren en daarna de mix toe.
  2. Klop gedurende 5 minuten tot een homgeen beslag.
  3. Vet de bakvorm in en vul met beslag.
  4. Bak de cake 20 minuten op 150 °c en 20 à 25 minuten op 170 °c
  5. Als de cake gebakken is , haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
  6. Versier met vanille glazuur van oetker en met vlinders gemaakt
  7. met marsepein .
  8. De vlinders zijn gemaakt met uitsteekvormpjes te verkrijgen in
  9. aveve en versier strooisel.
  10. Het is een lekkere cake eet smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?