Altijd weten wat je gaat eten?
bloemkoolbladen en stronk soep
Bereidingswijze
- ui zuiver schillen, in stukken snijden en aan stoven in boter
- knolselder, schil verwijderen en in stukken snijden, even mee stoven
- de stronk mag nagekeken op verhoute stukken, eventueel dun schillen en in stukken snijden. bloemkool bladen goed wassen en ook in stukken snijden.
- bij de gestoofde ui en selder voegen. overgieten met kokend water uit de waterkoker, terug aan de kook brengen.
- 20 minuten laten koken. bouillonblokjes toevoegen.
- Mixen en afkruiden met peper.
- je kan er kaas instrooien voor de liefhebbers.
- of enkele bloemkoolroosjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?