Recept 35*** (7 stemmen)

Bloemkool ovenschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Oven

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook ongeveer 400 gram bloemkoolroosjes in kokend water beetgaar. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg er 150 gram gehakt aan toe en bak dit bruin. Dan voeg je toe 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak het tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en kerriepoeder. Doe dit mengsel in een ovenschaal. Giet de bloemkool af en doe dat ook in de ovenschaal. Klop in een schaaltje 250 ml. kookroom met 1 ei, zout, peper, 1 theelepel kerriepoeder en 30 gram geraspte kaas. Giet dit mengsel over de bloemkool. Strooi er als laatste nog wat geraspte kaas over en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven (170°C) ongeveer 20 tot 25 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie