Bloemkool nu eens uit de oven.

Maak je bloemkool eens anders klaar dan traditioneel met witte saus. Rooster hem heerlijk met kruiden in je oven. Even makkelijk en ook súperlekker!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. De bloemkool in hele kleine roosjes in een braadslee doen (vind ik makkelijker omscheppen). Prutje gemaakt van 4 eetlepels olie, 2 tenen knoflook, 2 theelepels milde paprikapoeder, 2 theelepels kerrie, 1 theelepel Provençaalse kruiden en wat zout.
  2. Schep het prutje door de bloemkool. Oven op 220 graden en bloemkool gaat er zo'n 20/25 in. Wij aten het met gebakken aardappels en het was meer dan lekker en in ernstige mate voor herhaling vatbaar.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door katrien naert op 03 augustus 2014 om 10u26

dat ziet er heel lekker uit en dat ga ik voor deze middag ook eens klaarmaken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?