Recept 45**** (1 stem)

Bloemkool met gehakt - kaassaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de bloemkool in roosjes, kook de bloemkool-roosjes beetgaar in water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 250 gram gehakt rul. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en basilicum toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg daarna 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak tot de prei zacht is. Voeg daarna 150 ml bouillon, 100 ml kookroom en 1 eetlepel mosterd toe. Breng kort aan de kook en laat dan 5 minuten pruttelen. Roer op het laatst 75 gram geraspte kaas door het gehakt en laat de kaas smelten. Serveer de bloemkool met de gehakt-kaassaus en aardappelschijfjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie