Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kleine bloemkool
- 400 gr broccoli
- 200 gr salami in dikke plakken
- 20 gr boter
- 100 gr geraspte belegen kaas
- 10 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Maak de groenten schoon.
- Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes.
- Snijd de salami in blokjes.
- Smeer de vuurvaste schaal, waarin de roosjes en salami net passen, dun in met boter.
- Bereiden:
- Kook de bloemkool- en broccoliroosjes beetgaar. Laat ze uitlekken.
- Leg ze in de vuurvaste schaal en leg tussen de roosjes de salamiblokjes. Strooi geraspte kaas over dit gerecht. Zet de schaal ongeveer 3 minuten onder de ovengrill.
- Het gerecht is klaar zodra de kaas gesmolten is.
- Steek de basilicumblaadjes in de gesmolten kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?