Recept 05 (0 stemmen)

Bloemkool-broccoligratin met salami.

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Maak de groenten schoon.
  3. Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes.
  4. Snijd de salami in blokjes.
  5. Smeer de vuurvaste schaal, waarin de roosjes en salami net passen, dun in met boter.
  6. Bereiden:
  7. Kook de bloemkool- en broccoliroosjes beetgaar. Laat ze uitlekken.
  8. Leg ze in de vuurvaste schaal en leg tussen de roosjes de salamiblokjes. Strooi geraspte kaas over dit gerecht. Zet de schaal ongeveer 3 minuten onder de ovengrill.
  9. Het gerecht is klaar zodra de kaas gesmolten is.
  10. Steek de basilicumblaadjes in de gesmolten kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie