Recept 05 (0 stemmen)

bloedsoep met spinnen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soep

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's.
  2. Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes
  3. De wortel en de uien fijn snijden.
  4. Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie
  5. Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe
  6. Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak.
  7. De spinnen maak je zo:
  8. Zet een liter water aan de kook
  9. Maak van het gehakt kleine balletjes.
  10. Breek de spaghettistokjes in stukjes
  11. Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes
  12. Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken.
  13. Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's.
  14. Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes
  15. De wortel en de uien fijn snijden.
  16. Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie
  17. Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe
  18. Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak.
  19. De spinnen maak je zo:
  20. Zet een liter water aan de kook
  21. Maak van het gehakt kleine balletjes.
  22. Breek de spaghettistokjes in stukjes
  23. Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes
  24. Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken.
  25. Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie